Welkom bij NazatenDeVries

Op deze pagina vind je twee menu's. De eerste bevindt zich onder de bovenste foto op deze pagina met Familiefotoalbum, Familiedagen en Familiedocumenten en de andere staat onder deze tekst als 'Familiemenu', waar o.a. de Familiegraven, Familiedagen, en de Vakantiefoto's van familie te vinden zijn en waar familieleden worden geïntroduceerd.

Alle items zijn uitsluitend toegankelijk voor familie met een inlognaam en een wachtwoord. Ben je deze kwijt, geen probleem, vraag even een nieuwe aan via de mail. Er wordt maar eenmaal gevraagd naar de inloggegevens. Je computer onhoudt de gegevens (als het goed is). De eerstvolgende keer dat je het item weer aanklikt wordt niet opnieuw naar de inloggegevens gevraagd.

Let op:

Er wordt GEEN NIEUW FAMILIENIEUWS MEER AAN DE WEBSITE TOEGEVOEGD. De huidige familie levert helaas geen nieuws meer aan en daarom is hiermee gestopt. Ook blijkt dat familie nauwelijks meer op de website leest, waardoor het mogelijk is dat dit onderdeel in de toekomst verwijderd gaat worden.

Naar de HomePage.

 

Klik op het 'huisje' rechts om terug te gaan naar de HomePage van www.nazatendevries.nl

Naar de HomePage.